Envisa julkilon!

Men så mycket och tycka om!


That was last November now December's almo...

img_7981 (MMS)

That was last November now December's almost gone...


Mitt straff.

När det inte ens är jag som bulat underkörningsskyddet borde Manne sitta här med en stänklapp i örat. Visa inte detta för en snut ;)


Rumpen på bilen är lite demolerad.

Men jag är ju nästan lika bra som Händige Manny så ;)


Produktiv dag?

Inte särskilt då. Delar ju bil med en pedant (trodde det va min roll?). Tog väl en massa timmar bara för och byta en skärm. Ni vet den som fick amputeras vid min lilla explosion (se bild reds.anm.)? Ja vi tvättade ju med, vilket va helt bortkastat i det här vädret! Och skruvade bort lite lamphållare i bak och underkörningsskyddet. Men seeegt gick det. Imorrn hoppas jag vi racar på! Ska äta lite middag med syrran och inkassera utlånade pengar. På samma ställe som jag och Liz har en tendens och hänga gäng på. Bra ställe! Now you know.


Kom så gick vi.

Nike till dagis. Dante premiärkör Moonbootsen. Om en timme (eller mer eller mindre) kommer Linda med en avkomma eller två. Fikar, uppdaterar. De åker till Thailand imorgon (?). Jag är inte avis. På riktigt. Syrran vill åka till värmen i Mars. Risken finns att jag hänger på. Fryser ju som en, ja ni vet vad. Behöver bättra på brännan. Så blek så blek. Försökte fota men ja ni kan tänka er, blev bara vitt. Som när isbjörnar äter sockerbitar i en snöstorm. Nej om man skulle göra hemmet lite anständigt. Hejpa


Christmas is over. Mamma-dottermyset är i ...

img_3620 (MMS)

Christmas is over. Mamma-dottermyset är i full gång :)


Amishgirl getting a high-five in the face <3

img_8109 (MMS)

Amishgirl getting a high-five in the face <3


En julklapp jag älskar!

Men som inte va riktad till just mig var ljusen A fick från Nordanskog. Stöpta i ren stearin och sinnes långa, gorgeous!


Idag kör vi en till jul :)

Dock i lite mindre skala än igår. Världens bästa Morfar och Monica kommer vid tolv på lite left overs och julklappsutbyte :) vi låter dock bli att titta ut genom fönstret idag, galet pissigt väder!


Vilken god jul det blev!

Nu är vi proppmätta och nöjda med klapparna!


En vit jul...

...kan väl innebära ett glas Hugel då snön lyser (?) med sin frånvaro?


Pepparkakscookies med vit choklad, bakat o...

img_9618 (MMS)

Pepparkakscookies med vit choklad, bakat och klart :)


Scchhhh

Julhemlisar men det förstår ju inte vederbörande ;)


Dan före dan före dopparedan och vi har fö...

img_8545 (MMS)

Dan före dan före dopparedan och vi har första jullovsmorgonen <3 mamman och fyra barn hemma, vi har massor som behöver fixas! Men igår blev julklapparna klara, känns fint! Om 1,5 vecka börjar Dante på dagis. Galet va fort sista månaderna gått.


Jag bodde på Köttbullsgatan 6, 3 tr upp på...

img_3195 (MMS)

Jag bodde på Köttbullsgatan 6, 3 tr upp på nedre botten. Jag låg i min bottenlösa säng och läste helspännande telefonkataloger när det plötsligt hördes ljudlösa steg i trappan och en man kom in med en bladlös kniv utan skaft. Han högg kniven i hjärtat på mig men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen och överlevde. Jag sprang ner på gatan. Där stod tre taxibilar; en gul, en rosa och en orange. Jag tog den beigea ner till hamnen. Båten tutade och bryggan gick. Efter en lång resa på tio minuter led vi skeppsbrott och jag flöt iland på en rostig spik. Jag kom till en ö där nakna kannibaler sprang omkring med händerna i byxfickorna. Jag sprang fram till en hydda, sparkade in dörren och klättrade in genom fönstret. Där inne låg fem uppätna mackor på ett bord, jag åt upp dem och sprang in i djungeln. Plötsligt stod jag öga mot öga med två blodtörstiga lejon. Jag sköt det ena med mitt sista skott, sen plockade jag bomullstussar tills jag fick ryggskott och med det skottet sköt jag det andra lejonet. Sen fortsatte jag in i djungeln. Jag föll ner i en grop där det fanns en sabeltandad tiger. Mitt liv hängde på en skör tråd och på den tråden klättrade jag upp. Sen sprang jag ner till stranden och skrek så det eka och i den rodde jag hem.


Staffan var en stalledräng?

img_8076 (MMS)

Staffan var en stalledräng?


Hjälper infrastrukturen på traven. Jag och...

img_5017 (MMS)

Hjälper infrastrukturen på traven. Jag och rosa, polski, betongpumpen samarbetar fint so far ;)


It's been a really, really busy week! Ja j...

img_3049 (MMS)

It's been a really, really busy week! Ja jag jobbade ju i måndags som vanligt men sen ringde chefen och behövde hjälp ons, tors och fre med. Helt okej för mig :) i torsdags körde jag i Märsta med Björne. Fick ett 7,5 kubiks rännlass till Odensala men det gick ju finfint :) men fredagen, fy vilken dag. Fick iof ihop 14 timmar men bara 30 min rast :-/ hela dan gick så himla segt, de 500 kubbarna till Billfinger tog ju precis hela morgonen, dan och kvällen!  Och så stanna hos Mican på vägen hem för nya naglar. Va ju julbord igår med jobbet, det va ett himla trevligt avslut på veckan. Men läskigt och köra hem, det vräkte ju ner av både snö och regn.  Men hem kom jag och i em blir det fika med mammagruppen. Sex år sen som vi sågs alla tillsammans, med våra små troll som nu är stora skolbarn :)


Tajkon står där bakom de långa barnen, pro...

img_3153 (MMS)

Tajkon står där bakom de långa barnen, promise! Mammas lilla luciatroll <3


Imorrn smäller det....

....ja alltså inte smäller så, det har vi väl fått nog av ;) men imorrn skriver jag på papprena för nya bilen, min Reanult Meganè 3. Me so happy!!!

Happy day!

Fick besked från Länsförsäkringar idag, bilen går ej att laga och vi får en finfin ersättning för den.
Täcker lån och annat som vi planerat :) men jag kommer sakna Chryslern, vilken guldbil!

Just nu ligger Tilda och vilar, hon fick ont i örat en sväng. Dante lurar en stund och Nike eftermiddagsterrar i vanlig ordning ;)

Imorrn blire och köra lite betong igen, verkar som att vi kan slippa värsta snöovädret med. Hoppas hoppas!!

Sinnes vilket intressant inlägg haha, planera lite middag istället kanske ;) hejpa!

Avslutningslåt......ja det här va den sista låten som ljöd i stereon på fina Chryslern <3


Där fick man för egen tid :(

img_8623 (MMS)

Där fick man för egen tid :(


Miss you sis <3

img_6844 (MMS)

Miss you sis <3


1:a december och Dante är mammas lilla zeb...

img_4305 (MMS)

1:a december och Dante är mammas lilla zebra <3 idag kör vi torsdags-tacos, crazy! Men tjejerna ville ju så gärna och det är ju bara jag och de små hemma. Pappa Albin är på kryssning och Felicia hos sin mamma. Känns wierd och bara ha tre barn hemma. Men till helgen är vi tillbaka on track :)


RSS 2.0