Home, sweet home!

Ja borta bra men hemma bäst, det stämmer ju varje gång!

Vi har haft en grymt bra resa. Igår em åkte ju tjejerna till Hallsta och blev klippta med svärmor (före/efter-bilder kommer snart). De vart superfina verkligen <3 eller ja det va de ju innan me men ni fattar vad jag menar ;)

När vi hämtade dem så sa vi att vi struntar i och åka hem utan åker på äventyr istället. Lämnade av Harry på hunddagiset i penningby. De vart otåligare och otåligare och efter lite snurrande nere i Värtan och parkerande av bilen frågade vi tjejerna om de skulle vilja åka en av de stora båtarna vi nyss sett. och de vart hur glada som helst, hoppade och studsade och skrattade och fnissade. Begav oss mot terminalen som låg en bit bort, incheckning och kaffe/glass innan ombordstigning.

Väl ombord gick vi till hytten, familjehytt, som va två hytter bredvid varandra med dörr emellan. Smidigt, tjejerna fick eget rum och egen toa. När vi installerat oss gick vi till middagsbuffèn. Ena servitören va me i "Ensam mamma söker" och blev hemskickad i söndagens program, Robin, not so hot.
Men han flörtade lite med Dante, sa att han gillade hans namn då det va ovanligt för Robin som e född -84 hade minst tre andra Robin i sin klass, sååå jobbigt *poor thing* han kanske försökte ställa sig in inför ett ev. nytt deltagande i EMS? Haha ;)

Efter middagen blev det TaxFreen; godis och sprit ;) sen lekrummet och vidare till bingen efter det, en annan va heeelt slut.

Imorse efter frukost åkte vi ner till spaavdelningen allihopa, badkläderna i högsta hugg!
Vi va ensamma där nere så vi hade alltså hela poolen för oss själva. Dante tyckte det va supermysigt och bada <3 och tjejerna simmade lite med oss och Nike trillade under vattnet en sväng men kom upp snabbt, hon tog det bra ;)

Resten av dagen bestod av lunch, fika, leksakshandling, presentshopping (Mican har ju fått sin Levi nu och Johannas lille pojk kommer snart :)) och massa lek i lekrummet.
Tilda har snubblat typ 5 gånger idag på sina små fossingar. Femte och sista svängen slutade med att näsan landade på resväskan=näsblod :( trötta som tjejor som steg av båten.

Men nu e vi äntligen hemma, trots en härlig resa. Imorrn ska Tilda till dagis. Jag, Nike och Dante ska till BVC. Efter det ska Nikon till dagis och jag och Dante styr mott Norrtälje och Penningby för att plocka upp HarryBarry, we miss him!

Ha en fin kväll alla, det ska jag ha och njuta av gårdagens städning ;) tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0