Tillfälligt avbrott

Just nu finns det personer som inte ska ha nån insyn i mitt alls. Så kommer inte blogga på ett tag. Tills saker och ting lugnat ner sig.


Fars dag

På söndag är det. Försöker fnula ut vad papi ska få som bevis på min kärlek. Svårt att toppa förra årets present. Ett skulle ju kunna va att boka tatueringstid åt honom? Han ska ju skriva "Flickans pappa" på samma ställe och med samma typsnitt :) andra förslag någon?


Onsdag

Igår skärgård, idag tunnel. Hela tre lass = många timmar. Nu är jag förbi farmor, var ner till farfars grav nyss eftersom jag inte kunde i helgen. Mysigt i mörkret men kallt. Tur att fina farmor fixar kaffe nu :)


Reelected

...och jag är nöjd. Och jag fick notiser från tre av mina tidningar. Can't miss ;) Kämpa på nu BO!


Brottö, del III

Kul och annorlunda arbetsdag, inte konstigt att jag älskar mitt jobb. Ingen dag är den andra lik, som att få betalt för sin hobby? :) solen sken upp mot eftermiddagen och vi fick en finfin resa hem. Jag tog en liten powernap i kabyssen, självklart inkl fotmassage ;) känns göttigt och va grabbarnas prinsessa ibland!

Ps. Tror att det var nån slags nageltång inne i badrummet. Ser ju lite skepp ohijig ut, inte sant? Ds


Brottö, del II

Då va vi tom och pumpen på väg ner till pråmen, f'låt FÄRJAN. Jag mitt smarto åkte iväg utan kaffe och cigg men tanten på ön kom med fikakorg och gulle-Haddock (telen ville skriva fulle-Haddock, I wonder why? (; ) rullade tre supercigg (typ John Silver-utan-filter-släng-dig-i-väggen). Snart seglar vi hemåt!

(Och som instegsbilden antyder ingick det viss terrängkörning på ön!)


Brottö, del I

Gjutning på Brottö, utanför Ljusterö. 1,5 timme med pråm för mig, Tore, Thomas och Månkis :) i skrivande stund försöker vi gå i land...spännande :)
Lappmöglet yr i luften. Känner mig nästan klippt och klistrad in i "Deadliest catch"


Kära tomten...

...kom tidigt i år. Jag fryser. Och har cravings. Ok?


What The Flicka

Jag gillar "What The Flicka" på Facebook, Felicity Huffmans (även känd som Lynette i Desperate Housewives) sida för "women and Moms to share advice and tips" ;) lockade husfrun i mig, what to do?

Hur som haver, de efterlyste bilder på läsarnas Halloweenutklädda barn på FB och Twitter och jag tänkte att what the heck, klart de kan få en.
Och idag när jag surfade in på sidan så ser jag ju att där, på Felicity Huffmans websida, är bilden på mina barn :) awesome!! Så ja, happy Halloween så här i efterhand. Den här mamman är happy och starstrucked ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2101317/images/2012/pic_5096345dddf2b33c8f003803.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2101317/images/2012/pic_509634ace087c3694fa55a41.jpg" class="image">


Dagen i bilder...

...den dagen jag körde släp för första gången på sju (!) år. Den dagen jag nästan touchade var och varannan viadukt. Den dagen bilen jag körde var 24 m lång, 4,47 m hög och 4 m bred


Got the message?


Got the message?


Piercad torsdag

Vi är i Uppsala, jag och avkommorna. Tjejerna skulle ta hål i öronen så mamman passade också på. Så tjusiga vi blev :) Nike med nyckelpigor, Tilda med diamant och jag med enkel silverkula.

Tog en liten "så-himla-duktiga-vi-va-som-piercade-oss-fika" på Gränby C. Damen vid bordet bredvid tyckte att jag hade så himla fint hår. Tack och bock :) tycker själv det börjar se lite rackigt ut med fästen som sitter 5 cm från skallen men hey, tack ändå :)


RSS 2.0